Uge5 tur 2020

Allerød SkiKlub arrangerer i 2020 klubtræningstur til Schladming, Østrig:

Vi har i år valgt at bruge en teknisk arrangør af vores klubtur – Højmark.

Niveauet og konceptet er det velkendte for Allerød SkiKlub: – vi skal bo sammen, vi skal bo tæt på løjper og lifte, vi skal bo og spise godt ……..

Allerød SkiKlub har endnu ikke haft Schladming på programmet. Det er kåret som europas bedste skiområde – så det ermåske på tide vi får det tjekket ud 😉

Om Schladming

Schladming har det hele. Her har masser af danskere slået lækre skisving, i flere år og 2 gange har der været afholdt VM i alpint skiløb i den charmerende by, senest i 2013.

Styrtløbspisten i Schladming skulle være i særklasse …

Dertil kommer et stort sammenhængende område på 4 bjerge, med masser af lækre pister, en fantastisk snowpark og mange muligheder for offpiste. At Schladming samtidig er en rigtig by, med et pulserende liv gør den helt perfekt til årets skiferie.

Med samme placering som den tidligere hovedlift, altså 10 meter fra vores Hotel Planai, åbner den ny-renoverede hovedlift til sæsonstart i December 2019. Det får et løft i kapaciteten fra 2.200 personer i timen til 3.800 personer i timen.

Skiløbet

Schladming står for skiløb i Weltklasse. Det meste foregår på fire sammenhængende bjerge – Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Topmoderne lifter og brede velpræparerede pister fører dig rundt i det store og varierede område, hvorfra man har en fantastisk udsigt til Dachstein gletsjeren, områdets højeste bjerg.

Er det godt vejr, kan en udflugt derop byde på helt fantastisk skiløb. Det foregår i 2700 meters højde og sikrer god sne.

Dachstein Gletsjeren

Hvis vejret er godt, må man ikke snyde sig selv for en tur til Dachsteingletsjeren. Selv turen derop er en oplevelse for sig selv. Først den lille snørklede vej med skibussen op til kabineliften, som derefter udemærker sig, ved at forcerer 1.000 højdemeter i et spænd, langs den næsten lodrette klippe! Som noget helt særligt kan man få lov til at stå på taget af kabinen under turen op og ned!

Freeride (Offpiste)

Det er de færreste der forbinder Schladming med offpiste. Ikke desto mindre er der rigtigt gode muligheder. Liftsystemerne ligger alle på den nordvendte side og dalen og derfor holder sneen sig ofte kold og tør. Derudover er der ikke så mange “pudderhunde” at konkurrere med. Endelig er der nogle rigtigt gode lokationer.

Indkvartering, pris og rejsen :

Indkvartering er på Højmarks Hotel Planai:

Grundprisen pr. person er 10.948,- DKK og inkluderer ophold i standard dobbeltværelse, fly, transfer, turistskatter, liftkort til hele Espace Killy området og kulinarisk halvpension (ved 2 personer i værelset). (man kan også vælge “kør selv” – så er prisen pr. person: DKK 8.448,- ). Afhængigt af hvor mange vi bliver kan du forvente en rabat på 5-10%

Allerød SKiKlub har forhåndsreserveret 13 værelser til grundprisen på 10.948,- DKK

Depositum er kr.1400.- pr person som skal være betalt d.16/9 2019og rest beløbet senest 40dage inden afrejse

Liftkort til Ski Amadé er incl.

https://www.skiamade.com/en/winter/skiresorts/3d-panorama

Transport med fly

Afgang LØRDAG 25. JANUAR 2020 09:30 – 11:05 (1t 35m)Kastrup (CPH) – Salzburg (SZG)

Hjemrejse LØRDAG 01. FEBRUAR 2020 17:45 – 19:25 (1t 40m)Salzburg (SZG) – Kastrup (CPH)

Uge 5 kan forløbe således

 • Træningstur med undervisning og social hygge. Vi spiser sammen så dagens oplevelser kan deles, og vi kan høre om morgendagens planer.
 • I ugens løb arrangeres ture ud fra ønsker, det kunne være off-pist ture, randone, isklatring. Ligesom der kan være ture til svømmehallen eller skøjtebane.
 • Der vil være en dag med fællesspisning til frokost.
 • En dag vil der være klubmesterskab i slalom på bane med porte
 • Og en anden dag har vi team – skiorienteringstur

Tilmelding til uge 5 udvalget

 • Vi kan ikke love, at der er plads til alle, så hellere bestille tidligt end sent ;-). Først til mølle…
 • Bemærk: Vi har forhåndsreserveret værelserne til 09/09-2019 herefter er det ikke sikkert der er plads.
 • Vi har i år valgt en teknisk rejsearrangør til at håndtere alt det praktiske.
 • Du tilmelder dig her :  tilmeldingsblanket
 • Der udfyldes en blanket for hver familie.

Yderligere information:

Følg de sidste oplysninger om turen her på siden, vi sender selvfølgelig et mail ud engang imellem med seneste nyt.

Inden afgang vil der blive udsendt uddybende orienteringsmateriale samt praktiske oplysninger og vi vil mødes til beforeskiing

Kontakt

 • Hvis du har spørgsmål til rejsen Kan du altid kontakte skiklubben  turudvalg@allerodskiklub.dk
 • Skiklubbens uge 5 udvalg er: Charlotte Bergmann Hansen og Troels Bent Hansen