Fællestur til Ulricehamn i weekenden 15.- 17. februar 2019

 

Mulighed for langrend på Lassalyckan og slalom på Ulricehamns skicenter

Afgang fredag aften i egne biler (vi kører sammen og fylder dem op så godt vi kan) – hjemkomst søndag aften. Der er 316 km derop fra Allerød.

I år skal vi bo et nyt sted. Det er noget billigere, vi styrer selv vores sodavand 😉 og vi kan selv lave mad – til gengæld ligger det tættere på slalom bakken og byen men lidt længere fra langrendsløjpen …

12 af os skal bo i villa Paradise http://www.skottek.cc/en/bungalows-apartments/villa-paradise/ – resten skal bo i rose appartments http://www.skottek.cc/en/bungalows-apartments/rose-apartments/

Pris pr person 500 dkr pr voksen over 25 år og 250 dkr for børn og unge under 25 år. Prisen inkluderer 2 overnatninger og morgenmad (som vi selv laver i fællesskab).

Derudover skal du regne med transport derop. Mad køber vi deroppe, medmindre der er stemning for at gå ud og spise.

 
Hvis du skal løbe slalom skal du regne med liftkort til ca 575 SEK (voksne) for to dage. Langrend plejer at koste ca 50 SEK pr dag. 


Sumasumarum : Det bliver en super fed tur til en super lav pris – en af de berømte ASK ture du bare ikke vil gå glip af – og i år endnu bedre !

Der er klubtilskud til denne tur – derfor er prisen helt i bund. Til gengæld skal du være medlem – det koster 100 kr pr år.

Tilmelding på mail til Troels nu – vi har ca. 20 sengepladser deroppe.

Tilmelding senest 24. januar 2019


Læs mere om Lassalyckan og løjperne på:http://www.skidspar.se/vastra-gotaland/ulricehamn/lassalyckans-skidstadion

Læs mere om Ulricehamn skicenter (pistekort, priser, webcam osv)  her: http://www.uc-skidcenter.se

 

Troels Bent Hansen – e-mail adr.: Formand@allerodskiklub.dk