DM 2019 langrend

Indbydelse til

Danmarksmesterskaberne 2019 i langrend
Kvitåvatn, Rjukan, Norge
27. januar – 2. februar 2019 (uge 5)

HVEM kan deltage i DM?

Alle som er medlem af en skiklub under Danmarks eller Grønlands skiforbund kan deltage i DM i langrend: Mænd, kvinder, børn, unge, ældre, motionister, eliteudøvere, Vasaloppet-entusiaster, enlige, familier. Det kræver ingen forhåndsudtagelse at deltage. Man tilmelder sig bare!
Vi vil rigtig gerne se alle jer, der kommer igen år efter år, men så sandelig også alle jer, der bare elsker at stå på ski og som måske tager på skiferie med jeres familier. Hvert år deltager også eliteidrætsudøvere fra andre sportsgrene, som bare elsker at konkurrere, og Jer vil vi også gerne se.

Konkurrencer:

Duathlon, knock-out sprint, kort distance, par stafet, lang distance og Gausta Skimarathon

Sociale aktiviteter for børn

• Skiskole i 5 dage á 1 time – gratis
• Grill i sneen
• Lektiecafé
• Mørkeløb med pandelampe og
varm drik i sneen
• Lagkagedyst

Sociale aktiviteter for voksne

• 2×1,5 timers skiinstruktion v/nuværende og tidligere landsholdsløbere. Instruktionen opdeles i begyndere/øvede og klassisk/skøjt. Er du tilmeldt alle konkurrencer er instruktionen inkluderet i deltagergebyret. Ellers betales kr. 100 per lektion.
• Saunagus
• Brætspil/kortspil og pejsehygge
• Nat-ekspedition
• Vild med dans